Verjaardag van de juffen

De kleuterjuffen van de Nicolaasschool hadden besloten om op vrijdag 12 mei een juffenfeest te geven. Alles hadden ze voorbereid behalve het weer, de kinderen keken er al naar uit.
We hadden besloten een bezoek te gaan brengen aan de Kloostertuin. Maar helaas het weer zat niet mee. Gelukkig waren er een paar weldenkende ouders die ons tegemoet kwamen en ons uit de brand hebben geholpen. Met een aantal Stint karren kwamen ze alle kinderen ophalen. De kinderen genoten en er konden wel 10 kinderen in één kar.

Bij de BSO aangekomen keken we onze ogen uit, wat een prachtige BSO! Er was een een binnenspeeltuin met een zandbak, b
allenbak en er stonden diverse fietsen waarop ze naar hartenlust konden rondrijden. Daarnaast was er nog een mooie ruimte met een echte Jeep, een boomhut, een glijbaan, een boot, een echte klimbrug en nog veel meer. De kinderen hebben genoten, wat een fantastisch feest! Heel erg bedankt voor deze geweldige oplossing.

En wat zijn we allemaal verwend. Alle ouders bedankt voor de leuke cadeaus. En hulpouders,  top dat we weer op jullie konden rekenen.

enkele foto's

17augustus2018